Trött

Somnade 4 inatt - tack Jossan, Amira och Sanna ♥
Är lagom trött just nu,.
Imorgon ska jag rida Twice, tror det blir dressyr igen. Ska nog ta med kameran och fråga om Olivia kanske vill fota? För denhär bloggen behövs fyllas upp aningen med lite bilder :)

Twice 31'e mars

Lindade henne och gjorde henne fin, idag var vi vinröda ♥
((Jag är ju petnoga med mina stigläder, har ju ridit i dressyrsadlen dom tre senaste gångerna med stålhetta, dom har mycket tjockare sula, så när jag har stövlarna måste jag korta ett hål....)) Så när jag skulle korta sigläderna vägrade hon att stå still så krabbade lite där, men fick ge upp och hoppa av eftersom det blåste så mycket. Hoppade upp utanför paddocken för att jag inte kommer upp utan pall, och där cpade hon loss! Backade och såg massa spöken men efter att har tryckt till henne ordentligt en gång så gav hon sig och gick snällt in. Tog tyglarna direkt för att få henne på andra tankar, skrittade ganska länge eftersom jag inte skrittade så mycket på lång tygel. Travade henne i ett friskt tempo på stora volter och en ganska flack och låg form bara för att få igång henne. Gjorde massa tempoväxlingar för att hon skulle lyssna på mig och inte koncentrera sig på allt annat.
Började sedan sitta ner och träna mig själv. Hon fick mest gå i en lagom form på volten. Jag tränade på att hitta takten, balansen och rytmen i traven - såklart när jag sitter ner då! Vissa stunder satt jag som fastjuten och vissa stunder fungerade inte alls, men det är verkligen en träningssak.
I slutet tog några smågalopper, hade inga sporrar på mig så hon var lite segreagerad ibland ;) Men det skulle ju bara vara ett ganska lätt ridpass så jag passade på att träna migsjälv istället. Men i galoppen var hon jättefin verkligen! Hade henne verkligen där jag ville och hade den perfekta galoppen som jag vill plocka fram mer. Hon var pigg och framåt men ändå väldigt lyhörd och känslig.
Jatack för mer sånnahär ridpass!
Nejtack för dåligt väder!


Ojsan

Har faktiskt haft noll blogglust och jag har lovat mig att inte blogga när jag inte känner för det.
Men har haft filmkväll med kompisar och det var jättekul!
Idag har jag ridit Twice och skriver mer om det senare!
Det är så skönt med påsklov :D

Sjukling

Varit hemma idag.
Hade så förbaskat ont i huvudet och nu har det börjat släppa lite. Mamma tvingar med mig på utvecklingssamtal så ska på det om en timme. Kanske kommer mer update ikväll, fast bara jag mår bra!


28'e mars

Skolan idag har varit helt okej! Först hade vi innebandytunering i skolan och mitt lag fölorade båda matcherna, men vi var lika glada endå. Sen hade vi långrast - skönt. Satt med ♥ och sen kom Hanna lite. Hade en bra lektion sen, haha jag var överlycklig :)
Åkte sen vidare till Twice och red henne, det har jag redan berättat om, åkte hem och nu sitter jag med dom överroliga läxorna ni vet. Sen har jag inte gjort så mycket mer, ha en bra kväll!


Bästalåten

Allvarligt, jag kan inte sluta lyssna på den. Så jag, hahhah ;)

Twice 28'e mars

Snart april!
'
Red Twice idag, skrittade ut en sväng först men det blåste aldeles förmycket så jag ville inte riskera mer när hon kanske redan är något oren. För det skulle ju inte vara bra och utmana ödet bara så. Så gick in i paddocken och böjde henne i skritten först och hon kändes helt ren i båda varven, iallafall uppe på ryggen. Sen i traven kände man lite när man satt ner och böjde henne samtidigt hon gick på ett svagt böjt spår. La av direkt där och skrittade av henne, så tråkigt att det skulle bli såhär :(

Pluggdax!

Kemiläxan ska göras, slöjduppgift ska in imorgon! Vilken rolig kväll! Men ska jobba nu stenhårt till halv sju och sen ska jag jobba lite med frida vid halv åtta :)
Btw, red Twice idag. Mer om det senare!


Stallet imorgon!

Imorgon ska jag till Twice, men hon var ju lite klumpig igår så hon är lite öm i ena bakbenet. Så imorgon ska jag skritta ut en sväng på henne barbacka så hon får igång blodcirkulationen lite och kan bli helt ren så fort som möjligt! Ska även rida henne på fredag och lördag vilket ska bli jättekul!
Hoppas verkligen inte lilla Twicen är halt, hoppas bara hon har stukat sig lite lätt!
Ska försöka ta med systemkameran till helgen och kanske ta lite bilder på henne som inte är mobilbilder!

Jag avslöjar mig...

Tro det eller ej, hoppningen lockar mig inte längre. Jag känner ingen lust att hoppa längre, det är bara läskigt.
Sedan jag flög av Atlaz 2'a augusti förra året så har min rädsla bara växt fram mer och mer. Den enda hästen jag verkligen vågade hoppa och ha kul med var Gallant. Vi var som helan och halvan tillsammans, vi klarade allt! Dels har några förstört min förtroende genom att höja upp hinderna till ca. 80-90 cm. Jag var inte redo för det då och jag ville inte säga till eftersom jag har alltid varit den som ger gärnet fullt ut!
Jag tycker det är kul att leka med hästen på små hinder, som sockerbitar och högre, där känner jag mig säker. Jag hoppar inte regelbundet vilket har ledit till att jag inte har kunnat bota den. Men jag ska jobba med massa småhinder med Twice, för både hon och jag behöver träna på det. Vi kan lixom höja efter hand, det är ingen brodska!
Dressyren känner jag är något för mig, visst är det en härlig känsla när hästen verkligen höjer ryggen, arbetar och man fungerar som ett team och det känns som man tillsammans dansar fram? Att känna känslan när allt stämmer, allt man har så länge jobbat med. Att känna den känslan med hästen då man verkligen förstår varandra och man inte vill sluta. Den känslan har jag kännt två gånger i mitt liv och det vill jag känna igen.
Jag vill såklart fortsätta hoppa och känna den glädjen jag kännt innan för just hoppning. Jag känner mig som värsta tönten när jag skriver detta men jag vill bara säga det.
Jag tror min lösning är att hoppa låga höjder och sen höja när jag är 100% säker!


Alla mina tankar går till Hanna ♥

Jag tycker så synd om dig, att det skulle bli såhär.
Du vet att jag alltid finns för dig ♥

27'e mars

Skolan först som vanligt. Sen hem, åt lite och slappade lite. Sen åkte jag vidare till Bamba och red henne. Hon kändes ganska mjuk och fin, men jag red som en kratta. När jag var klar i stallet så åkte jag hem, duchade och fixade mig för att sedan sitta vid datan för att göra en slöjdinlämningsuppgift. Den ska in på torsdag, så har jobbat lite med den.
Vill ni jag ska skriva mer om ridpasset på Bamba?

Min finaste, saknade Gallant ♥

Dog lite


Känner mig tom

Tänkt på en del saker:
• jag kom och tänka på hur sjukt mycket mina vänner betyder för mig!
• jag saknar min finaste Gallant <3
• jag är glad att jag har möjligheten att få rida och ta hand om Twice
• jag har verkligen fått tillbaka min hästmotivation, efter att inte ha ridit på en hel vecka nästan så är man lagom sugen på att hoppa upp på hästryggen igen!
• jag tycker så synd om hanna, hanna du vet att jag ALLTID FINNS<3


26'e mars


Skolan först idag då, den var lagom kul och jag träffade mina saknade personer ♥
Efter skolan vra slut så stannade jag där till kl. 4 för då skulle teatergruppen dit, så kände inte så stort behov av att åka hem i 1 timme.
Vi repad pjäsen två gånger och sen var det uppvisning, nervöst men kändes bra!

Jag är inte vem som helst

Har precis ätiti, känns som klockan typ är 18.00 istället för 19.30 typ, kanske för man ändrat klockan? :)
Men idag har jag inte gjort något nödvändigt alls. Har bara varit hemma, tagit det lungt och gjort lite saker som fotat och varit med mamma.
Nu ska jag bestämma vad jag ska ha på mig imorgon, hehe ett evigt val man annars brukar ha på morgonen. Men har lite tankar på vad jag ska ha - hoppas det blir bra!
Imorgon kommer jag inte blogga alls mycket eftersom jag är i skolan hela dagen. Ska iaf få träffa min lilla älskling som jag har saknat ;) Även Frida, Hanna och massa mer ska man få träffa :D

Veckan

Måndag - Ska vara i skolan mellan 8 på morgonen till kvällen, sen direkt efter bär det av till Twice och hjälpa Olivia på träningen! Hoppas verkligen jag hinner. Men det blir inte tid för något annat utan ja.
Tisdag - Ska jobba gärnet med slöjduppgiften, ska minst hinna halvvägs! Frida, har du lust att vara? ;)
Onsdag - Ska prata med Olivia om jag kan ta en lugn tur med Twice i skogen och lulla lite. Ska även göra klart slöjden.
Torsdag- Ska fråga Olivia om jag kan ta Twice idag. Hoppas det, sen ska jag bara ta det lungt och göra lite läxor! Skönt med provfri vecka! Ska även ha utvecklingssamtal idag!
Fredag - Sks fråga Olivia om jag kan ta Twice, får se lite. Sen ska jag bara slappa lite och så :)
image description

Naturfoton del 2


Beställt lite saker :)

Jag och mamma beställde lite kläder och annat smått och gott från H&M innan. Alltid lika trevligt att lägga till lite nya kläder i garderoben!
Här är bild på sakerna vi beställde:
Gillade detta jättemycket, så jag. Man kan både ha det till ett par vanliga byxor, leggings och shorts. Finfint!

Denna också, dock ser den mer guldig än silvrig ut på bilden. Men det spelar inte jättestor roll, den är fin endå! Passar till vanliga byxor men den ser ganska varm ut enligt mig..? Hoppas jag gillar den :)

Har redan sånna i nästan samma modell, denna är bara lite högre i midjan - älskar när byxorna är höga i midjan! Ska ha domma till sommaren med det linnet till, men det är ju sådana som man kan ha till det mesta!

Har denna i svart också! Jag tycker dom är snygga, passar till det mesta också :)

Typ alla färger, den kostade bara 30.- så varför inte ?

Jag kommer inte behöva köpa mer örhängen i mitt liv iaf? ;) Kommer inte använda den översta raden eftersom dom ser jättefula ut. Hoppas dom största inte är alltför stora bara!

Mina älskade solbrillor som jag har velat ha så jättelänge!
Nu fattas bara min älskade hjälm ♥

Jag saknar dig så sjukligt mycket!

Det enda jag ville var att du skulle bli frisk igen, vara glad, trivas göra det du älskar och bara ha dig min älskade bästakompis. Men istället försvann du ifrån mig, du lämnade mig i skiten. Men jag förstår dig, du måde inte bra. Jag saknar dig så mycket så jag skulle kunna springa runt hela jorden tiotusen varv för att träffa dig igen. Ge dig en kram till, en mulpuss och bara få lägga mitt ansikte emot din mjuka päls. Det har gått 18 dagar och det känns som en ren jävla evighet, att veta att vi aldrig ska träffas igen, att jag aldrig ska få se dig, vara med dig.
Du var den mest tacksamma hästen jag visste, du tackade för allt. Du ville väl du var så snäll, så söt och så underbar. Du var den jag älskade mest och den jag alltid kommer sakna mest. Hur kan man ha en häst som bästavän?! Att få det talat till en rakt upp i ansiktet, det är hemskt. Varför inte?! Dom är precis som vi, bara dom inte kan prata. Jag och Gallant vi pratade, fast på vårat vis. Jag har sagt allt till han, han förstod, jag bara vet det♥.
Det var inte jag som valde dig, det var du som valde mig. Inget var som det brukar. Varför ska inte hästen få bestämma vem den vill vara tillsammans med. Din gamla ägare sa hela tiden att du valde mig, att du kastade av alla, stack med alla förutom lilla jag. Det är bara lyckotårar när jag skriver det. Tänk att du älskade mig lika mycket som jag älskade dig. Lilla jag, 8 år och stora du, 160 cm hög. Det har varit något som klickat mellan oss länge, innan vi ens märkte det.
Att tänka det är som att spräcka sig själv, att säga det är att gråta floder. Bara för jag inte har gråtit floder, betyder inte det att jag inte älskade honom. Mitt liv har blivit kaos av det istället.







Tack för alla som trodde på oss och berömde oss, ni är guld värda ♥

Naturfoton

Del 2 kommer ikväll!

Fotat lite

Någon som är sugen på bilder?:)


Bamba 23'e mars

SolSolSol! Älskar vädret! ♥
Red Bam idag och hon var stark och pigg som vanligt. Det kändes att jag var van vid att rida stora hästar nu för tiden eftersom hon kändes väldigt liten. Jobbade först i skritten så hon kändes väl genomriden och det lyckades jag ganska bra med. Joggade henne en del och gjorde massa serpentiner så att hon skulle ställa om sig och tänka lite. När jag hade jobbat med det en stund tog jag pyttelite galopp, travade sedan av och skrittade ut en lång bit, härligt! ♥

Nya skor!


SKA FÅ VITA CONVERSE PÅ LÖRDAG! :'D

Lite sugen på

Så sugen på nya örhängen! Båda mina helt nya har ju försvunnit ?! :( Men alla domhär för 50 spänn känns bra, sugen på att åka till värnamo i veckan! Någon som är sugen på att följa med?

22'e mars

Idag var det först skolan, hade slöjdredovisning och kemiprov. Det gick sådär på redovisningen men på Kemiprovet gick faktiskt ganska bra! Hoppas på D eller C.
Sen när jag kom hem kollade jag på Top Model som vanligt och sen satte jag igång med att plugga, har idrottsprov imorgon. Pluggade även lite SO och lite annat, nu skriver jag med finaste och klickar runt lite.
Hoppas ni haft en bra dag!

endast tillfällig header!

'

21/3

Idag var det först skolan som har varit helt jätteOKEJ! Har varit med <3 hela dagen och haft aningen kul. Sen när jag kom hem så slappade jag i ca. en timme och sen pluggade jag i 2,5 h. Men nu är jag klar med allt jag ska göra idag så det är skönt, skriver med hjärtat nu så snart ska jag hoppa in i duchen och sen ska jag kolla på BB och sen natta lite :)

Ny jacka!


Plugga kemiiiii!

Vill ju jobba med kemi när jag blir stor så får ju plugga nu!
Lyssnar på lugna favoriter och messar med <3


Är glad!

Kan man va gladare än jag? :'D


20/3-12

Idag har det varit skola som vanligt , sen åkte jag hem och slappade lite. Pluggade även lite och sen just nu sitter jag vid datan och bara har det allmänt gött ;)

Mina drömskor!

GE MIG? <3

Twice 18/3-12

Hoppade ju som sagt lite smått idag och herregus vilken chock det var!
Såhär hoppade jag henne.
Framridningen var hon riktigt fin! I traven jobbade jag mycket framåt och tänka på fråmåtbjudningen vilket hon var superfin och mysig i. Böjde henne mycket utåt och inåt och kontrollerade så gasen och bromsen fungerade, väldigt lugtig och fin trav.
Galopppen var inte heller något att klaga på! Hon kändes fin och hade framåtbjudningen där också. Böjde henne där också och gjorde en del galoppombyten och små volter för att kontrollera. Blev lite stark och ville bara springa. Sen hoppade jag fram på det lilla hindret på kortsidan på en volt. J*vlar vad hon hoppade! Jag har aldrig ridit en häst som varit så taggad mot hinder, det var bara hålla och hon la allt i handen! Efter hindrena var det jättesvårt att komma tillbaka i balans igen men efter några ''hålla på att springa in i paddockstacketet''hopp så gick det lite bättre, efter hand blev hon mer lugn och sprang inte som en galning på hindrena och sen fick vi några helt perfahopp :)

Ridit Twice

Gick sådär, skriver mer senare :)


Dagens planer

Sitter och äter frukost (a'
Ska snart till Twice och prova att hoppa henne, hon verkar tycka det är kul på det man har hört om när hon hoppar. Först ska Olivia hoppa henne och sen ska jag få prova lite, har ridit lite bommar och hon bjuder som en galning på dom, undra då hur hon är på hinder? ;)
Jag som suger på att hitta avstånd och då ska man hoppa en häst som behöver all hjälp hon kan få att komma rätt, inte världens bästa komib men det funkar nog :)
Efter det ska jag upp till Gallant's gamla stall och hämta saker och göra fint efter honom där, tårarna lär ju rinna, saknar honom så galet mycket! <3
Efter det ska jag hem och fixa mig inför skolan imon och packa alla saker.
En ful(!!!!) bild min lillebror har tagit!

Dag 07 - Två saker jag längtar efter

Sommarlov & tills jag startar mitt företag som jag bestämmt att jag ska ha ♥

Tiden räcker inte till

- ska börja hjälpa till med Twice ännu mer nu! Det är jag jätteglad för, hon är verkligen min typ av häst, jag gillar henne jättemycket!
- skolan, betygen ska höjas för jag SKA in på plönninge!
- andra vardagssysslor ska skötas och jag ska må bra också.
- det har blivit SÅHÄR mycket bättre i skolan nu! Det är verkligen inte jobbigt att gå till skolan och det känns som man alltid har någon att va med också, sen har man ju världen bästa kille <3
Bloggen kommer inte läggas i förstahan utan lite nedanför, dels har jag inte motivation, den tar ganska mycket tid, särskillt om man vill ha den väl uppdaterad vilket jag vill ha :) men hoppas ni förstår!
( på bilden, en söt frida med min blivande tröja på ;))


Twice 17/3

Red ut och Twice vad helt G-A-L-E-N!!!
Det gick knappt trava för hon studsade och var bokstavligt talat g a l e n!! Har inte så mycket mer att skriva än att hon var helt crazy så fick trava av och skritta av i paddocken! x)

Dag 06 - Personer som jag saknar

Emma C ♥
JossanAnnieSannaAmiraFilmkvällar ♥

Dag 05 - Tio sanningar om mig

  • Hästar är bäst
  • Jag gillar en
  • Gallant är den jag saknar mest och kommer alltid göra ♥
  • Förstår inte meningen med att övermatcha
  • I 7'an hade jag inte ett enda IG, men nu i 8'an kommer F'en då och då...
  • Jag skämms över mina fingrar
  • Jag hatar att städa i mitt rum, men i stallet är det riktigt kul!
  • Just nu har jag hittat en ny favoritlåt ♥
  • Jag blev förälskad i Twice första gången jag såg henne ♥
  • Jag längtar till jag har börjat med mitt företag ♥

Tom blogg

Färdigpluggad, städar och messar lite med en.
Idag har det varit en seg dag som vanligt. Men imorgon blir det highlife! Näe bara skojjar, men inget plugg och inget tråkigt. Bara slappa. Sen känsker det händer en sak som betyder sjukt mycket för mig <3 Det beror på, ifall jaa <3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
Men nu ska jag sova snart och städa klart :)

Halojj!

Ska inte göra biologiomprovet imon - sköönt! Så ska plugga lite snart så kommer med mer uppdatering senare! :)


Om Gallant vore en människa

* Han skulle vara sjukt snäll, men ändå lite bestämmd. Lätt att övertala
* Han skulle vara jättesöt, smal, nästan så han såg lite försmal ut.
* Han skulle vara jättetacksam för minsta lilla.
* Om han har ont någon stans säger han det snabbt men vågar inte visa för att han vill vara glad för att göra andra glada.
* Han skulle alltid var noga med utseendet, men när han väl är skitig kan han bli mer skitig!
* Han skulle vara noga med skolan och göra saker och ting med rutiner. Han skulle nog ha ganska höga betyg.
* Många skulle gilla han, men han är noga vilka han är med. Så han skulle nog ha lätt för att träffa nya men är  med dom endast han gillar.
* Han skulle vara ganska blyg och behöva någon som stöttar en och puttar igång en. När han märker att det är kul så fortsätter han.
* Han skulle vara världens gosigaste kille ♥

Gallant och Amanda<3

- Jag kröp alltid under magen på dig <3
- Vi älskade och rejsa allt vad vi hade barbacka men pumaschorts och foppatofflor <3
- Springa fort - det är det roligaste som finns<3
- Vi har hoppat 115<3
- Jag red alltid till hagen med grimma och grimskaft
- Jag kunde gå lös med dig <3
- Du smet emellan när vi hoppade studs, hur du nu kunde lyckas med det..? <3 :*
- Du var alltid så tacksam för allt <3
- Du var för söt i rosa <3
- Du har världens goaste pussmule <3
- Det var 5 som var och provred dig, alla flög av eller stack du med alla. Men lilla jag lät du alltid sitta kvar, finaste gubben <3 :'*
- Alla säger att vi var som handen i handsken, det håller jag med om, du var min BÄSTAVÄN <3
- Hans gamla ägare sa att han valde mig, annars hade jag inte fått honom som en gåva <3
Allvarligt, dom tre sista kan jag inte mer än att gråta lyckotårar för, det är så galet häftigt att just du valde just mig av alla miljader människor på denna jord <3


Min motiviation - tillbaka

Ett tag innan och efter Gallant försvann så hade jag verkligen ingen motivitation till hästar alls. Det var inte kul något, varken att rida eller vara med hästar, dels för Gallant inte mådde bra så mådde jag inte heller bra. Sen trivdes jag inte bra i stallet heller. Nu börjar alla bra minnen med Gallant komma, det är inget jobbigt längre. Igår/Idag känndes det som jag tog det stora steget, låta mig gå vidare . Det var jobbigt, men jag har kännt såhär. Vem gjorde jag det för? Mig eller honom? Jo mig. Jag kommer alltid sakna honom, men inte vara lessen att han inte finns. Jag ska istället ta fram dom fina minnena med honom , tänka på allt roligt vi gjorde. Hur mycket jag litade på dig. Skriver det i ett senare inlägg, allt galet vi gjorde tillsammans. <3
Men nu känns det som jag har nya krafter och verkligen får göra det jag brinner för - hästar! 4 dagar mindre i veckan men 3 roliga dagar i veckan ♥
Känner mig jättetaggad för att träna lite med Twice!

Twice 14/3

Red ut en sväng, var ganska lungt, red i en ganska luftig trav så bakdelen skulle få trampa på lite. Haha, det var som att sväva fram :) Sen fick hon en liten paus och sen tog jag en galopp och då taggade hon till lite och försökte dra iväg lite men jag kunde hålla henne hyfsat bra. Sen travade jag en bit till i samma luftiga trav och sen skrittade jag sista biten hem . Red i ca 30 min och bara njöt av det fina vädret ♥

PLUGGA!!!

Sitter och pluggar engelskan för har prov imorgon, inte så jättekul men nödvändigt.
Men har ridit Twice idag - kommer ett inlägg om det senare.
Jag är så j*vla skoltrött nu så det inte är sant, saken gör det ju inte bättre att man har 2 inlämningar nästa vecka och 2 prov. Lixom vi brukar ju aldrig ha inlämningar, och nu ar vi det två gånger   på samma vecka ...?
Helgen lär gå åt till att plugga och plugga ...
Saknade Gallant <3

'

Idag är det en hel vecka sedan, känns som du lämnade mig igår och jag saknar dig mest hela tiden. Du finns i mina tankar hela tiden, jag tänker på dig. Jag älskar dig, varför skulle du lämna oss?
Varför skulle just du få hjärtfel och lungödem? Varför just du av en på flera miljoner?
Men nu vet jag att du har det bra, att du inte har ont längre, huvudsaken är att du har det bra.
Hoppas du finns med mig hela tiden ♥
RIP Gallant Business ♥

Dag 04 - Tre webbsidor som jag är inne ofta på

Facebook
Blogg.se
Stallbaken.com, haha kollar alltid dressyrprogram av någon konstig anledning. Det är kul och kolla om någon skriver '' Red LA:P1 idag''. Då måste man ju kolla vilket program det är xd

Så bloggsugen, men inget att skriva om..?

Sitter och lyssnar på musik och sitter i sängen och skriver lite här.
Skriv gärna kommentarer ofta om det är något ni saknar eller ni vill läsa om! Skriv det direkt så det slipper bli såhär tråkigt och dåligt updaterat.
Eftersom jag inte kommer vara i stallet mer än kanske 3 - 4 ggr/veckan så kommer jag ha mycket mindre att skriva om - mindre updatering.
Hihih, behöver lite hjälp ^^
Fina Twice ♥

Min önskelista, för er som ville!

Whitaker ridhjälm från Charles Owen
Whitaker hjälm från Charles Owen. Som så snart är min! ♥
Ridbyxa med LOGO från John Whitaker
Blåa Whitakerridbyxor.
Fenn vändbar dunväst från Kingsland
Vändbar Kingslandsväst, dunväst.
GG2 - JW Gripper Gloves - ADVANCED gepp från Whitaker
Whitakerridvantar.

Jomfa By Kenza, skinnjacka ♥ Svart eller röd spellar ingen roll .

Imorgon dagens planer

Skolan först som vanligt, sen blir det direkt till Twice och rida ut en sväng på henne. Ska bara ta det lungt med lite skritt, trav och galopp :) Sen blir det hem och plugga gärnet! Ska göra det sista till engelskaprovet, öva till biologiprovet och sen ska jag försöka ta och börja lite med slöjduppgiften om jag hinner, sen ska jag läsa SO och lite annat.
Efter det ska jag såklart kolla BB - alltså Big Brother för er som inte fattade. Följer det och det är lite kul ibland. Men förra årets deltagare var mycket jättemycket roligare tycker jag ;)
Men mer update imon! Kan kanske mobilblogga något inlägg i skolan, får se :)
Two Eyes ♥

13'e mars

Idag försov jag mig en halvtimme som vanligt, hehe. Men han mes bussen som jag brukar göra och kände mig som en slafsunge idag med mjukisbyxor och tjocktröja, men det var skönt att slippa tajta byxor och tunna tröjjor :) Sen efter skolan var jag med Maja och vi tjabbade lite och gjorde inte så mycket - mysigt. Sen när jag kom hem pluggade jag i ca 45 min, biologi, spanska och lite engelska. Har engelskaprov på torsdag och biologiprov på fredag, inte lika kul .
Nu har jag bestämmt lite kläder tills imon, plockat lite, ätiti lite och fixat tills imon.
Mer kommer, vänta lite bara :)
Förresten, har ni hört denna mysiga låt?


Updatering!

Äntligen lite uppdatering på detta stället!
Har precis fixat klart filmen på Olivia och Twice som jag blev ganska nöjd med, förutom att det inte blev något ljud på filmen eftersom jag inte vet hur man gör ^^
Här är fina Twice ♥

Dag 03 - En person som betyder mycket för mig

HannaFridaEmma LjungbergJohanssonCalner ♥

Tröttfia

Har nyss varit med olivia på träning och det var jättekul! Jag fotade och filmade lite. Kommer upp film sen ;)
Men har inte så mycket mer att säga än att jag är dödstrött och att jag ska möta min älskade kudde :)


Pluggtime


Dag 02 - Två bilder som gör mig glad


Morgondagens planer

Ska plugga tusan, alla veckans böcker ska hem och jag ska ge gärnet, plugga massa prov som jag inte ännu har gjort och göra massa läxor inför hela veckan!
Sen vid halv7 ska jag fixa iordning mig för jag ska till Twice och följa med henne på hennes träning och hjälpa henne :) Så är hemma vid ca 10 och då kommer uppdateringen. Bli arg på mig ifall jag skriver massa inlägg mellan 3 och halv 5 för jag ska plugga då :)
Men antingen skriver jag tidsinställda eller kommer det lite på kvällen :)
image description

Skolan - prio ett!

Nu när man inte har någon häst längre, har man tid till något annat också. Jag tycker det kommer bli riktigt tråkgt och inte åka till stallet varje dag :(
Men nu ska jag verkligen satsa på skolan mer, vill höja betygen. Mitt mål är att minst ha ett A när jag slutar 9'an och bara ha 2 st E. Resten ska vara D, C eller B. Alla läxor ska göras och inga mer F här inte. Måndag - Torsdag är arbetsdagar och Fredag- Söndag är det slappdagar, då får jag göra precis vad jag vill och vad jag känner för.
Jag ska fortfarande sköta om Twice ca 3 ggr/veckan och göra något jag tycker är kul, annars kommer jag tappa motivitaionen direkt.
Mitt mål är att söka in till Plönninge Hästgymnasium!

Dag 01 - En blogg jag läser varje dag

En Två
Frida
Hanna

Dag för dag

Dag 01 - En blogg jag läser varje dag
Dag 02 - Två bilder som gör mig glad
Dag 03 - En person som betyder mycket för mig
Dag 04 - Tre webbsidor som jag är inne ofta på
Dag 05 - Tio sanningar om mig
Dag 06 - Personer som jag saknar
Dag 07 - Två saker jag längtar efter
Dag 08 - Fem bilder från ett minne 2010/2011
Dag 9 - Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 19 - En bild från när jag var liten
Dag 11 - Åtta saker jag gillar att göra
Dag 12 - Någonting jag önskar ska hända
Dag 13 - En bild som gör mig ledsen
Dag 14 - En bild som betyder någonting
Dag 15 - En bild som är över ett år gammal
Dag 16 - En bild som är tagen i närheten av mitt hem
Dag 17 - En bild som inte är tagen i staden jag bor i
Dag 18 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
Dag 19 - Tre filmer jag sett och gillat
Dag 20 - Tre saker som finns i mitt rum
Dag 21 - En sång som jag gillar texten i
Dag 22 - En bild på mig och en kompis som badar
Dag 23 - Någonting jag vill göra just i denna sekund
Dag 24 - Någonting jag saknar väldigt mycket

Dressyr, min nya hobby?

Asså igentligen har jag alltiv varit en hoppmänniska från botten, förutom när jag var liten och löjlig. Men jag har alltid älskat och bara flyga över stora oxrar och bara rida! Men bara med dom hästarna jag verkligen trivs med. Men nu sen jag började rida Twice har jag varit så taggad på dressyren, det är verkligen inte ofta man rider så välridna hästar som henne. Hon kan det mesta i dressyren. Hon vet.
Att känna när hästen går i en bra form och få belöning när man själv gör rätt. Jag bara suger in allt jag lär mig och jobbar på det hela tiden, men lite av mina hoppinstingter finns kvar för jag lägger mer än gärna in bommar och små cavalettiblock ihop med dressyren. Dels blir det omväxling och om hästen gillar och hoppa, kan det i varje fall skutta över små bommar osv.
Men under dom två senaste ridpassen på henne har jag faktiskt känt mig duktig (inte för att skryta) och kännt att jag faktiskt kan mer än vad jag själv tror. Men känner mig taggad att få träna lite redigt, såklart saknar jag att vara i stallet varje dag :'(
Aja, han har det bäst ♥ Det är huvudsaken ♥
image description

YES!

wopaaaa, nästa månad är denhäs godingen min ♥
Whitaker ridhjälm från Charles Owen

Twice 11'e mars

Kom till stallet, tog in henne och boratade minst 35 min, så mysig var hon <3 Syrran och hennes kille kom precis innan för att dom ville kolla när jag red. Satte på dressyrsadlen och resten av sakerna och satte upp. Skrittade fram som vanligt och började sen trava, hon känndes pigg och framåt :) jobbade med att ha henne rakställd när hon ska va det och böjd när hon ska vara det. Även att rida mycket framåt i början och hitta framåtbjudningen, funkade super! Sen började jag galoppera och hon var så fin! Sen av någon konstig anledning så kom hon i korsgalopp och när jag skulle byta bak blev det lite sparkar hit och dit , hon busar alltid vid galoppombyten har jag hört ;) Jag gjorde lite volter i galoppen, både små och stora och dom små var ungefär lika stora som en boms längd och det var inga problem för henne :) sen låg det två bommar utan avstånd och där emellan var det lite missförstånd , hon ville ta 3 långa men jag vann med 4 korta . Jobbade lite med det och sen tog jag travbommarna någon gång. Pausade en stund och sen jobbade jag lite i arbetstrac och satt ner - gick super :D sen fick hon sluta.
Jag gjorde bra: jag kände ett riktigt bra flyt i slutet när jag satt ner i traven, jag hittade bra avstånd till bommarna, jobbade bra med skänkel.
Ska öva på: att när hon inte lyssnar när man ska stanna så ska jag inte ta upp handen utan ha den på samma ställe.
Nöjd idag! :)


Regional häst, LJRK 10/3-12, 110 - 125 cm #6


Regional häst, LJRK 10/3-12, 110 - 125 cm #5


Regional häst, LJRK 10/3-12, 110 - 125 cm #4


Regional häst, LJRK 10/3-12, 110 - 125 cm #3


Vart vill jag komma med min ridning?

Tävling är faktiskt inte mitt största intresse just nu. Såklart lockar det väldigt mycket och såklart vill jag, men jag är långt ifrån tävling nu. Jag vill faktiskt bara täna mig själv nu en massa. Jag vill rida mycket bättre än vad jag gör nu. Jag vill ha en bättre sits, bättre och stadigare hand, vara nogare med att hålla om hästen med benen och inte bara i handen. Jag vill rida mycket mer med sätet och bättra min sits x1000.
Jag måste säga det, Olivia (Twice's fodervärd) är grym! Hon låter mig göra mycket och vågar lägga ansvaret på mig, det känns så skönt att man får vara själv i stallet, man får rida själv, man får göra mer saker. Jag kanske till och med ska få börja träna med Twice. Sen kan jag lita på Olivia och jag hoppas hon kan göra detsamma med mig!
Lånad bild från Olivia.


Regional häst, LJRK 10/3-12, 110 - 125 cm #2


Regional häst, LJRK 10/3-12, 110 - 125 cm #1


agerat fotgraf och hästskötare idag.

Var i sickinge runt 9, halv 10 idag. Ja, det var aningen jobbigt och stiga upp!
Men kollade på Felicia, jag tycker verkligen dom har utvecklats jättemycket tillsammans! Tyvärr fick dom 4 fel. Men kameran cpade så bilderna blev urkassa, men sen med lite inställningar och 15 ekipage till försök fick jag fakitskt hyfsat bra bilder.
Ringde till syrran och visade sig att hon var där också och var hästskötare. Eftersom Jenny behövde hjälp så agerade jag fotograf och hästskötare resten av dagen, vilket var riktigt kul! Skulle gärna följa med på tävlingar och fota och agera fotograf - jättekul! :)
Sen nu har jag kommit hem, rensat och kollat igenom bilderna, dom kommer upp här i olika delar. Tror någon del kommer ikväll. Bilderna är ingen superkvalité på men det hoppas jag är OK för er?
Smakprov:


Dom allra sista hagbilderna på Gallant ♥ #3

we were the world's best friends, why should just we seperate?
R.I.P finaste Gallant Business ♥

Hoppning

Nu tänkte jag dra upp ett åsiktsinlägg om hoppning, hur jag tänker osv. Detta är vad jag tycker, tycker du inte som jag, då är det helt okej!

Hoppning är en sån sak, antingen gör man det regelbundet, man tävlar osv. eller så gör man det inte alls mycket. Oftast om man inte gör det så är man antingen ointresserad av hoppning eller så vågar man inte. Men, sen kommer dethär. Hur ofta ska man hoppa? Hur högt? Hur mycket? Är hästen i bra kondition? Vad behöver jag träna på? Vad behöver hästen träna på? Jag har aldrig varit jättenoga med detta, eftersom det har varit meningslöst för mig eftersom jag kanske bara kan hoppa 1-2 max 3 ggr i månade om jag har tur.
Hoppning sliter på hästen, så tänk innan du planerar. Hur ofta? Det går inte hoppa hästen 4 dagar i veckan och sen efter 10 veckor märker att hästen har tröttnat, att den har blivit halt eller att den har ont någon stans. Lagom är alltid bäst, jag brukar säga en till två gånger i veckan, en gång med banträning, kanske med lite höjd och en gång med studs, småhinder och bommar, lite teknikövningar osv. Efter ett tag borde du veta vad hästens svaga sida är och vad din svaga sida är  - se till att träna på det!
Om du har häst som håller på att sättas igång, hoppa inte 50 hopp och tro att den ska klara sig, den kommer antagligen sträcka på sig. Börja med att hoppa några småhinder och sen öka efterhand.
Sen detta med att tävla. Många rider alldeles förmycket tävlingar, typ varje vecka. Hästen måste också få vila. Gå inte upp i klasserna försnabbt, det är jättemånga som man ser som rider på MSV:A nivå och knappt klarar av sina ponnys, det är nästan läskigt att bara kolla på. Det känns som det kan hända vad som helst, när som helst.
Checka alltid att gas och broms funkar.
Texten blev väldigt rörig, men hoppas ni förstår vad jag vill komma fram till!
- Tänk över tävlingssäsongen, ska jag verkligen hoppa 3 veckor i rad... Eller kan jag skippa en tävling?
- Tänk på hästens bästa och tävla och träna inte förhögt
- Markarbetet är väldigt viktigt!
- Ha kul!
- Lägg upp schema så hästen inte tröttnar på att gå på volten eller att hoppa, veriera med uteritter och markarbete på fälten!


DOM ALLRA SISTA HAGBILDERNA PÅ GALLANT ♥ #2

R.I.P finaste Gallant Business ♥
I'll always remember you as the owner of the world ♥

Dom allra sista hagbilderna på Gallant ♥ #1

Jag vet såklart att han var smal! Inga kommentarer om det, för det var p.g.a sjukdommen!








På denna bilden ser man tydligt den långa knölen ända från mellan frambenen till långt bak på magen, alla benen är svullna, näsborrarna är stora och han bukandades. Ungefär såhär stog han dag ut och dag in, på samma plats och bara hängde :( ♥ Det var verkligen jobbigt att bara kolla på, det är ingen syn man vill se. Särskillt inte när sin bästa kompis ser ut såhär. Du kommer alltid vara min oförglömliga bästa kompis och jag kommer ALDRIG glömma dig, även på ålderdomshemmet när man är 80 år, ska komma ihåg dig precis som idag, det lovar jag dig ♥
R.I.P Gallant Business ♥

Godmorgon!

Tidsinställt, som dom inläggen som kommer vid kl. 09.00, 13.00 & 17.00.
Har antagligen precis vaknat och ska äta och lite sånt, ska ju iväg och kollar på regionala hoppningen och det ska bli jättekul! Det är jättelärorikt och kolla vad andra gör bra, samt vad dom gör för missar. Man lär sig jättemycket av att bara kolla, kolla och kolla. Samtidigt tänka, vad gjorde dom bra / mindre bra. Alla är ju inte som jag, men jag har lärt mig en hel del på det!
Nu ska jag inte tjata mer om det, utan nu ska jag vidare till Sickinge. Mer update kanske kommer, får se om jag orkar göra tidsinställda.
Hejdå!

Min fina, saknade, älskade Gallant ♥

Jag följde verkligen vad jag sa

Jag sa först att denna bloggen endast skulle vara en fotoblogg, men det blev en vanlig blogg istället. Jag måste få skriva av mig lite, det är därför jag har denna. Jag bryr mig inte om jag har 10 läsare eller 1000 läsare, det är kul endå. Dom som vill läsa här får det och om man inte vill, okej, ingen fara!
Jag trivs bäst att inte ha någon press, innan sa jag minst fem inlägg varje dag. Då blir det bara jobbigt, dåliga och tråkiga inlägg. Bättre med två välskrivna inlägg varje dan än fem ''ickevälskrivna'' inlägg varje dag.
Ibland kommer det bildbomber och vissa dagar inte, nu har det inte kommit på ett dag eftersom det har varit så deppigt. Men jag måste försöka lägga in mer bilder, både ridbilder och poträttbilder. Även naturbilder som också är galet kul och fota!
Som ni märker kommer det komma lite mer inlägg på mer regelbundna tider eftersom jag inte har stallet varje dag eller häst varje dag. Svårare att hitta på inlägg kommer det verkligen bli också! I längden blir det tråkigt och skriva om varje dag i skolan och varje dag för sig. Då är det bättre att skriva ett inlägg på kvällen om hela dagen än 15 andra ''statusinlägg'' om dagen!
Ni får verkligen hjälpa mig med vad jag ska skriva här, vill ni ha lite hissar och dissar? Mer bilder? Mer åsiktsinlägg? Mer av något annat?


Imorgons dagens planer

Trött? JA!
Imorgon är tanken och vara i sickinge hela dagen och träffa massa människor! Ska antagligen träffa Matilda, Jossan och Annie, även Sofy som jag hoppas kommer :) Ska fota lite och gå runt lite och prata, men sen är ju problemet... Att antingen så är det ingen som kommer och man är helt forever alone eller så träffar man förmånga så man bara hinner gå 10 meter innan man fastnar med en annan och börjar prata...
När jag känner personer så kan jag prata, prata och prata....
Men det ska bli kul imon ialla fall!

Plugga foto

Imorgon ska jag ju på den regionala hopptävlingen i sickinge och fota + titta såklart! Men eftersom jag har varit så dålig och bara fotat på den autoinställningen så håller jag på att lära mig lite nya saker, blänaren, slutartiden, ISO'n och lite andra saker, vilka inställningar osv. En hel del att ta in ;)
Jag ska prova lite nya saker imorgon bara för att prova, jag är ju inte jätteduktig på detta ännu , men det ska nog gå bra endå!
image description

9/3-12

Skolan först idag, släppte tankarna lite och bara var lite som jag brukar. Det kändes lite jobbigt i början att vara glad, men det lättade väldigt mycket kan jag säga!
Nu har jag bestämmt lite vilka bilder jag ska skriva ut på gallant och planerat lite hur väggen ska vara, det ska vara Gallant's vägg och kommer alltid vara ♥
Sen har jag tänkt lite på andra saker som har med han och göra, tex. funderar jag på att lägga undan saker som ändå snart skulle kastas, känns elakt och kasta hans saker nu när ... ja...
Hans skydd, regntäcke och lite borstar, bara att ha som minne. Inga andra hästar ska få ha hans borstar. Inte alla, men några borstar, hans favoriter ♥
Men sen har jag bara deppat, messat och segat förutom nu, för nu kom all energi ...?

7'e mars, en dag jag aldrig kommer att glömma

'

....

Låten påminner så mycket.
När jag satt i bilen, påväg hem. Dom gick bakom stallet med dig för att... Du ville inte gå, du visste vad som skulle vänta. Jag skulle kunna säga hejdå 1000 gånger till, skulle aldrig få nog. Men nu är du borta, jag kommer alltid komma ihåg dig och hoppas du gör desamma ♥
Jag älskar dig så mycket ♥

Twice 8/3

Skrittade runt en runda med Olivia, skönt att rensa tankarna lite.
Ska rida henne igen på Söndag och då kanske det kommer bilder och film!


För er som inte vet

Igår var vi tvugna att avliva Gallant, såklart var det väldigt lessamt och sorgligt, men vi tog det beslutet för honom. Han hade hjärtfel och lungödem, och det hade gått förlångt så vi var tvugna, två veckor till och han hade legat i boxen på morgonen sa veterinären. Jag är just nu väldigt tom och depp, men vem gjorde jag dethär för? Mig eller Gallant? Gallant.
Han kommer alltid vara den mest älskade hästen även om jag börjar ta hand om nya. Han får sin plats i mig även fast jag tar in nya favotiter. Såklart kommer jag sörja efter honom och älska honom, men jag vill gå vidare.
Jag har redan idag varit och ridit en annan, men det var bland det jobbigaste jag har gjort! Att släppa in Twice i detta var jobbigt, men jag är glad att jag inte väntade en vecka till.
Det jobbigaste kommer att vara att inte Gallant finns längre, att inte ta hand om han varje dag, att inte åka till stallet varje dag.
Men Gallant ska få ta nin vägg med massa fina bilder, fina minnen, sin fingrimma och en del av hans svans <3 kommer kolla varje kväll och tänka på dig Gallant Business <3


Lev livet

Man vet aldrig när den sista dagen kommer.


Till minne av gallant <3

Den sista bilden som togs <3


Det finaste som hänt mig


Förlåt för dålig updatering ...

... Mår så jävla dåligt


Life suck's

Vad ska jag göra om jag förlorar dig? Lämnar du mig hoppas jag att du alltid finns hos mig endå, jag älskar dig av hela mitt hjärta <3


mule ♥


<3

Allt jag vill är att du ska må bra, det gör du inte.
Du ser ut som ett benrangel, men jag har gjort så mycket jag har kunnat.
Dina ögon är sorg, jag gör allt för att få dig glad.
Du andas som det är ditt sista andetag, men det får inte komma nu.
Du äter inte, du har ingen reaktion, du är inte dig själv.
Du har fått så mycket kärlek jag någonsin har kunnat, så mycket mat du vill, jag gör allt för att du ska vara glad. Men inget hjälper, du mår inte bra, du äter inte.
Känner mig som världens sämsta hästägare.
Bara det blir bättre, om du är sjuk får du somna in till himlen.
Gallant Business, jag älskar dig och kommer alltid göra. Levande eller inte, du tar hela mitt hjärta.
Bara du blir frisk, eller att du får det bra ♥

Tårarna bara rinner och rinner, rinner, rinner, mitt liv är hemskt! Men bara du får det bra, resten spelar ingen roll ♥

Twice 4/3

Provred ju henne.
Hon var lite pigg på gröten när jag skulle in med henne, men hon var ändå snäll. Gick lite i sitt egna tempo lite lixom. Hon var jättesnäll och gosig att borsta och ta hand om, litade på henne direkt! Sen är jag ju världens klumpigaste människa när man ska hoppa upp, men det gick bra ;)
Skrittade fram, hon var snäll och fin. Det var verkligen skillnad på henne och Gallant! Hon kändes verkligen välriden och jättefin i skritten. Jag är ju då ganska liten och orkar inte hålla om till 100% men annars var hon super! Travade henne ett tag, böjde lite utåt och inåt, flyttade lite och gjorde voltbyten och sådana enkla saker. Hon hade en mjuk och luftig trav, om man ska säga så. Sen gjorde jag lite halter och sånt så hon verkligen var med på noterna! Satt inte ner något då jag verkligen måste träna min sits + att jag inte vill visa min dåliga sida första gången :)
Sen fattade jag galopp, my god vilken go' galopp hon hadde! Bara satt och njöt, höll ett jättebra tempo och kunde verkligen samla henne jättemycket och samma sak framåt! Det var ingen mesig galopp, det var endå tempo.
Jag är verkligen fast, och skulle inte tackat nej till henne ;)

Kiwi


Ändrade planer!

Ska snart till Twice och provrida henne och det ska bli så galet kul! Hoppas jag trivs med henne!
Efter det ska jag till Gallant istället, han får vila idag och det är värd ;)


Nästa - MIN

Whitaker ridhjälm från Charles Owen
Atagligen i slutet av mars så är denna så gott som min hjälm, har suktat över den i över 1 år. Sen ska den sitta på mitt huvud, det känns helt bra :D
Jag kommer såklart ha den som finhjälm och inte i skogen lixom, utan träning ochh tävling. Jag kommer nog gå i den hela tiden för att den ska passa mitt huvud :)

Diss!

När man vaknar på morgonen och kollar ut och det ser ut och vara jättefint väder och sen när man går ut är det jättekallt och tråkigt väder :(


Godmorgon !

Har precis vaknat och är lagom trött. Idag ska jag till Gallant och borsta honom lite, sen ska jag provrida en annan häst - spännande! Ett halvblodssto, 15 år och gått MSV:B i dressyr, en fil tjej! Jag ska inte köpa henne för er som tror det, utan bara hjälpa till på träning, tävling och ridning ibland. Det ska såklart bli jättekul endå!
Kanske hinner skriva något mellan Gallant och den andra, så det inte blir helt tomt ;)
Ha en bra dag!


3/3-2012

Var görst his Gallanten och skrittade ut honom , som jag precis berättat! Sen åkte jag hem och följde med och bowladr, stackars min hand ! Men vann mot dom jag spelade med ;) sen åkte vi till några och fick jag lite mat där och sen gick jag hem ;) nu sitter jag och kollar på tråkig melodifestival :)


Gallant 3/3-12

Skrittade ut en runda, det var jättemysigt :) han va pigg och glad som han brukar . Bilder kommer!


DISS!

Stövelstrumporna från Hööks!
Jag har använt mina jättelite kan jag säga, ändå har dom både gått sönder under foten och fastnar vid deagkedjan hela tiden! Kingslands stövelstrumpor gillar jag bättre ;)
Ursäkta dålig bild, men tog den från tidningen (a)


Godmorgon!

Har precis vaknat nu, ska fixa mig snart och lite så.
Men idag ska Gallant promeneras för hand och jag ska göra lite extra fint hos han:) har tänkt att att jag ska putsa allt och även ta med kameran och fota lite. Skulle ni vilja ha lite bilder? :)
Jag skulle kunna tänka mig att ta lite före - efter bilder om det skulle vara intressant? Men mer updatering soon!


Gallant just nu

Gallant har gått ner så mycket i vikt på dom senaste 3 dagarna(?!?!?) och jag vet inte alls vad det är, han har ju hållt hullet bättre än någonsin! Men eftersom jag inte vill att han ska gå ner ännu mer har jag ökat maten och han ska bara skrittas nu - inget mer!
Sen har han även slutat äta en del och varför vet jag inte, jag har inte ridit ovanligt hårt eller så. Han är pigg och glad när man hämtar honom och som vanligt annars, hån måste gå upp i vikt - får skuldkänslor! :(


2'e mars

Skolan först, gjorde ett prov som jag missade innan. Det gick faktiskt ganska bra, över förväntan. Hoppas nu bara att jag klarar det! Sen redovisade jag även praon och det gick sådär.
Sista lektionen mådde jag piss, fick jätteont i magen och var typ spyfärdig, äckligt! Så jag var helt borta och sådär lagom bra. Så har varit hemma, mamma tog Gallant, Tack! Nu känner jag mig lite bättre och piggare.
Aja, såhär ska det ju inte vara på en fredag ;)

1'a mars

Igår skulle jag ju igentligen börja springa, men det blev inget med det. Först var det skolan, sen Gallant och sen plugga. Har inte så mycket mer att säga än att det var hen helt tråkig dag!

What dosen't kills you makes you stronger


Förlåt!

Har inte bloggat riktigt alls ju :( Men ska sätta igång redigt. Mer bilder - mer updatering - roligare blogg!


RSS 2.0