Gallant 29'e Februari

Red ut idag, med skritt, trav och galopp. Han var jättefin i skritten och traven. Jobbade på jättefint! Galoppen var lite jobbig sa han men med lite fart gick det också! Red i ca 20-30 min och det var aldeles lagom idag.

29'e Februari

Idag så var det skola och det var sådär, en jävla idiot som sprider ut en massa. You out of my life just right now! Men annars har jag inte gjort så mycket idag, red Gallant lite och pluggade lite nyss. Sitter vid datan och messar med lite personer just nu, har lite lagom roligt!
Redan onsdag, bara två dagar kvar till helg!

Ridbilder från December! #2


Bloggtävling hos Johanna Grant!

Cheval Ridsport!
(Klicka på bilden för att komma till tävlingen!)


Ridbilder från December! #1

Kamera: Cannon eos 1100d
Foto: Emma ♥

27/2-12

Idag så har jag inte gjort så jättemycket.
Först pluggade jag spanska i ca 3 timmar och sen var jag ute och gick en promenad med Sally! Den 1'e mars ska jag börja springa så börjar med att gå lite så det inte blir jättejobbigt sen :)
Sen var jag hos Gallant, mockade fint i boxen, la in hö och gjorde maten som vanligt. Tog in honom, borstade och sen gick jag ut och red en sväng. Eftersom det började bli mörkt så tog jag bara en kortis, men skritt och trav. Fixade klart honom och åkte hem. Pluggade det sista till spanskan och nu sitter jag här.
En tråkig dag innan första skoldagen!

Tomtebloss


En av dom bästa ♥

Besök henne! ♥
(Klicka på bilden för att komma till henne!)

Gamla bilder på Gallant

Tävling i December!








Kamera: Cannon eos 1100D
Fotograf: Frida

Tillfällig header!

Nu börjar det rätta till sig lite! :)
Bilder kommer snart!
Om ni undrar varför det står Häst som kategori så är det för att då är det hästbilder.
Natur --> Naturbilder, om ni förstår! :)
Kommer ha mellan 5 - 10 bilder i varje bildinlägg, för då blir det inte så tjatigt, och så blir det lite bättre om man inte skulle gilla just det temat på bilder!

Amanda

Hej alla nya läsare!
Amanda heter jag, 14 år och bor i Småland. Mitt stora intresse är foto, hästar och vänner, shopping osv. Jag är en oftast en glad tjej som inte vill vara i Centrum. Jag har en egen häst som ska tillbaka till det förra stället i mitten av mars och då ska jag inte ha egen häst igen.
Här på bloggen kommer det inte vara så mycket om mitt vanliga liv eller hästliv, utan mitt andra brinnande intresse - foto!
Header ska fixas och sen är det bara att köra!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0