Bildbomb!




/Amanda

Helloo!

Har inte kunnat updaera eftersom appen aldrig kan fungera -.-... Men ska snart till Bamba och rida markarbete på henne, sedan blir det till ett annat stall och kika lite. Ett ställe där jag kanske ska börja hjälpa till med lite och sådant!
När jag kommer hem blir det plugg och blogga, ska försöka få upp bilderna! :D
Här kommer en bild till!


Visste ni?

Jag har igentligen ett intresse för musik, alltså sjunga och spela soeciellt gitarr. Jag ska prata med mamma om vi skulle kunna fixa våran gitarr och isåfall vill jag inte spela för någon utan lära mig själv.. Skulle vara fett kul verkligen, inte för jag har någon speciellt bra sångröst men bara för att göra något mer man tycker är kul!


SMAKPROV!


Musiiik


Godmorgon

Sitter just nu och äter frukost. Ska snart köra till skolan med min lilla pärla;). Ganska slapp dag i skolan, typ bild, kemi, musik, idrott osv ..
Sedan blir det att vara med saknade Frida, vi ska ner till sjön och plugga lite och prata <3 sedan på eftermiddagen blir det till Bamba och rida markarbete på henne!


En vanlig dag a la Amanda

Idag har jag:
  • fått panik över att jag trott att jag glömt mobilen i omklädningsrummet när det ligger i byxfickan
  • kört som en galning till skolan för jag trodde jag var sen, men i självaste verket körde jag exakt 07.35 och var framme 07.43, vaddå glömsk?
  • Glömde godis till Bamba, i hagen när jag har börjat fånga henne kom jag på att det tar ju en stund, men fortsatte endå.. 
  • Tappat nycklen i stallet och var tvungen att köra tillbaka till stallet igen
  • Kommer på just nu att jag glömt ridhjälmen i moppen, oooppps måste nog springa och hämta den... :s
 
Ja, kalla det vad ni vill men helt normalt för mig.. ;)

Lite av allt!

Red ut Bamba idag och det var superhärligt! Galopperade ganska snabbt om man säger så.. Skrittade mycket också för den delen. Sedan när jag kom hem kom jag på att jag tappat ny len i stallet så det var bara att köra dit igen...
Nu när jag kom hem kom jag på att jag behöver ett nytt headset och ett nytt skal, funderar på att åka och köpa det på fredag eller något. Saknar verkligen mitt headset :(<3
Sitter just nu och försöker läsa men boken är helt otroligt dålig så jag tog en liten paus efter att har läst 15 sidor, ska även läsa lite på SO'n sen, slipper allt imorgon då istället!


Dagens outfit

Tröjja från stadium, byxor från H&M, bruna converse


HISS

Måste HISSA min nya hälm, ni vet den jag har tjatat om... ;) JW-hjälmen! 
För det första är det verkligen värlens skönaste hjälm! Sitter perfekt på mitt huvud och är verkligen bekväm. Min förra hjälm var förstor för mig och glev bara runt på mitt huvud men det gör verkligen inte denna. Den enda nackdelen med den är att om det regnar är den inte så jättesnygg, blir små fläckar på den som är fula!
Höhö ;)

Framtid

Tänkte skriva lite om min framtid och vad som kommer att hända, speciellt inom hästområdet. 
Bamba är just nu till salu, vilket såklart är tråkigt. Men jag får hoppas att hon kommer till ett jättebra hem hos en ny liten ryttare. Ev. blir det ju då att sluta rida henne ganska snart och jag ska fortsätta rida Jaffa, fast nu en gång mer i veckan. Sedan har jag hört på ett nytt ställe där jag ska hjälpa till med stallsysslor och motionera hennes hästar. Ska dit ock prova i veckan och se hur det känns osv. 
 
Skolan ska jag lägga bra krut på och höja betygen bra, nu är det ju betygen man söker in på till gymnasiet! Spännande! Vet inte alls vad jag ska gå för någon linje eller jobba med när jag blir stor, familjen är emot att jag går någon hästlinje - just det jag vill göra. Så har funderingar på att söka in till ekonomi eller mediaprogammet. 
 
Bloggen ska jag försöka att hålla uppe och skriva dagligen, innan skrev jag ju att jag inte ville skriva om  mitt vardagsliv  men det kan ni glömma. Det var eftersom det kom så sjukt många elaka kommentarer som åkte i soptunnan direkt och jag kände mig väldigt säker inom hästområdet. Men ska bara hålla huvudet högt och fortsätta, såklart om ni vill det då..?
 
Jag ska även börja träna, antingen på gym eller springa, det får jag se eftersom jag måste ha pengar till det och det finns en bra skog vid stallet. Men planen är i alla fall att börja springa och sedan göra mer bättre resultat i skolan på tvåkilometarn.. ;) Är verkligen alltid på gränsen mellan F och E så får bättra på mig lite på den fronten.. 

Förlåt

Förlåt för att jag inte har updaterat något idag! Skolan har varit helt okej och det har varit en ganska bra dag! Körde först moppe till skolan eftersom jag missade bussen.. Hade sedan engelska, matte och idrott. Med lite mat i magen fortsatte dagen och idag har jag lättat mitt hjärta för två personer, vilket är superskönt! ♥
Åkte sedan hem i regnet och nu sitter jag här och skriver som vanligt, hehe ;)
Nu det blir det plugg till 1000 på SO och svenska! Senare på eftermiddagen åker jag till Bamba och ska rida lite markarbete på henne, eller en tur i skogen :)!


Godnatt

Sna snart sova lite. Sitter just nu och nördar DragonVale som vanligt. Kikar även runt lite, men godnatt på er!


Senaste nytt

Var i värnamo i lördags och köpte två tröjor och idag åkte jag till stan och köpte lite vardagssaker!
Lila tröja från Stadium
Svart tröja från Trendhouse
Resten från Lindex

Påväg hem!

Påväg nu hem från skolan och ska börja plugga direkt. Blir nog plugg i någon timme eller så , updaterar er senare!


It's a sunny day


Dagens outfit ( dåliiiiig bild!!!)

| Tröjja - trendhouse | byxor - lindex | skor - converse | väska - adiddas |


Godmorgon!

Sitter på bussen och ska läsa lite nu. Ska ha läst ut en bok tills på fredag, bäst att börja i tid och slippa läsa 100 sidor sista dagen.. Men idag ska jag först vara i skolan och sen ska jag hem och plugga som tusan, så jag inte kommer tillbaka till min gamla svacka att göra ALLT sista dagen...
Ska varken till stallet eller vara med någon kompis ( tror jag) så det blir nog en rå-pluggardag ;)
Skriver mer senare!


GE MIG!

Skor "All Star Stars & Bar Hi" - Stars & Bars
Skor "All Star Canvas Hi" - Maroon

Jaffa 26'e augusti

Red ut i kronoskogen, skrittade fram och travade fram henne en lång bit. Sedan blev det en bit skritt och sedan galopperade jag en bit. Gjorde sedan lite övergångar mellan skritt och trav och hon var verkligen superfin! Hoppade sedan över någon stock och gick sedan till en backe och red upp för den och sedan galopperade jag henne lite på grusplanen! Superfin här också. 
Skrittade sedan hem hela vägen, så mysigt!

Jaffa 24'e augusti

Red markarbete i paddocken med lite bommar och massa övergångar. Det är verkligen som att sitta på en ko ibland! Jag la ganska mycket tid på galoppfattningarna idag då det kan ta ett halvt varv innan hon fattar galopp. Så det la jag mycket tid på och kommer fortsätta med. Sedan var det mycket arbete på att få ut henne i hörnen, hon vill verkligen gena igenom hörnen!
I slutet var hon superfin i galoppen och galopperade verkligen igenom sig, det enda är att få henne mer på baken. Men så mycket mer kan jag inte kräva, hon är endå 20 år ;)

Kommer tillbaka!

Har en väldigt depp-period nu då det har hänt en del saker. Men kommer komma tillbaka, med mer motivation, mer inlägg. Hoppas ni kollar in igen! 
Inlägg kommer!
 
 

Lägger ner!

Lägger ner bloggen nu.!


Godmorgon

Idag är det första dagen i skolan, känns sådär om jag får vara ärlig!
Sedan blir det rida Bamba, vet inte alls vad jag ska göra med henne. Tror det blir markarbete eller något!
/Amanda


Sorry

Förlåt för ursel bloggning, bloggar som vanligt imorgon!
 

Glad tjej!

Idag städade blan ridhörnan, självklart mina tretorn där och jag bara bestämmde mig att jag skulle fixa dragkedjan som hade fastnat högst upp. Tror ni inte att jag lyckades! Åh, peppar peppar att det håller nu. Så att dom inte går sönder igen nu när jag rider! Får hoppas på det bästa ;)
Imon blir det Bamba och sen vet jag inte om jag rider någon mer, får se. Ska försöka skriva något inlägg imorgon på dagen så det inte blir så tomt. Det ska jag försöka lova! ;)
Tretorn ♥
/Amanda

Robella

Fick hoppa henne också, även här ridskolans häst! Gillade henne, men det klickade inte riktigt idag.. I uppvärmningen var hon ganska emot bettet och ville inte riktigt ta stöd och arbeta. Lite lagom seg för skänklen så fick driva henne fram ganska mycket. 
I själva hoppningen var det inte riktigt min typ, testade mig lite och ville inte hoppa kombinationen. Men efter lite stopp hoppade hon det också! Sen flöt resten av banan på riktigt bra. Sådär halvt nöjd men det var trotts allt första gången jag ens satt på henne, så mycket mer kunde jag inte begära. :)
Tyvärr ingen bild på henne heller!
/Amanda

Masai

Red en stoor häst idag vid namn Masai, ridskole häst. Vi hoppade och jag har knappt hoppat storhäst, förutom Gallant och Jaffa då. Så det var en ganska stor omställning.
Men vid uppvärmningen så var han superfin, lite loj i början och tog inte riktigt bettet och ville inte riktigt arbeta. Galoppen var suuuuper! Så härlig, lyssnade perfekt. Vi hoppade inte så högt och inte så många språng. Men såna megasprång som han gjorde räckte lagom för mig ;) 
Tänk om man skulle börja rida honom seriöst så hade det vart dunderkul, verkligen en häst i min smak!
Tyvärr har jag ingen bild på honom!
/Amanda

Svar på kommentar

tråkigt!... men vilken häst är det!?
Asså hur många hästar rider du!? Det är ju sjukt många.

'

Dom senaste dagarna har det varit ganska många jag ridit. Men annars rider jag bara Jaffa och Bamba regelbundet och ibland rider jag några andra. Vet inte hur det blir nu där jag har varit dom senaste dagarna. Får se! :)

/Amanda


Lite om bloggen

Kommer att minska updateringen ganska mycket och bara skriva om hästar, tycker inte alls det är kul att skriva om mitt vardagsliv. Så kommer endast skriva om när jag rider och saker inom hästområdet. Så kommer inte skriva alls lika mycket längerre eftersom jag känner att jag inte har tiden att skriva flera inlägg varje dag och jag vill inte känna den pressen. Men jag ska försöka att skriva ihop om det jag ridit så ha det bra! :)


Sorry

Flrlåt för dålig updateribg idag, vet inte om jag kommer kunna updatera så mycket.
/Manda


Bloggvärlden

Läser man vardagsbloggar på mittemellan nivå så handlar det väldigt mycket om att vara snyggast, smalast, ha dom dyraste sakerna och vara ''den som alla älskar''. Att säga att man köpt väskor för 20 000 + , när det kanske igentligen fejk och man kanske bara betalat några hundralappar för att verka vara rik? 
Varför inte bara säga jag köpte den väskan, vad glad jag är istället för att sitta och vräka ut sig ett pris som kanske igentligen inte stämmer?
Samma sak med vikten tycker jag gått till överdrift. Inte att man tränar och har en bra vikt och är smal. Men att redigera bilderna för att se smalare ut, hur löjligt är det inte. Du kanske är något bredare runt höften, so what?  Så är du byggd och det kommer alltid att vara så. 
Vad skulle det göra om du hade något kilo exta på kroppen, inte att man är överviktig utan att magen ''viker'' sig när du sitter ner. Okej, men det gör det på nästan alla och vad skulle det göra om du hade det också? Det är inte så att man vräker ur sig '' vad tjock du är'' bara för magen ''viker ihop sig'' när du sitter ner. 
 
/Amanda

Dagens ridning

Candyman

Ridskolans häst, vi red ut! :)
Kan inte säga att det var just min typ av häst men han var väldigt mjuk och lydig. Gjorde som han skulle osv. Nöjd, blev bara skritt och trav!
 
Bonito

Samma här, ridskolans häst. 
Skrittade och travade i skogen. Samma här igen inte min typ av häst men ingen häst jag ogillar. Mjuk, fin lyhörd och mysig. 
 
Casino
Red ut och shit vilken trav. Bokstavligt talat travade mig ur sadlen. Urhärlig häst som jag gillade. Lika snäll som stor. Min typ helt klart! Galoppen var också härlig men traven var awesome!
 
Cajamba

Red i paddocken, joggade henne ett tag och hon var fin, gillar henne jättemycket! Galoppen var också helt okej! :D
 
Bamba

Hoppade och det blev inte alls bra, dels red jag som en kratta och sen var det något som inte kändes rätt så slutade istället.
ridni

Vet ni vad jag gjort?

Klickat hem denna hjälmen! :D 
Som jag sparat, flera månader!
/Amandanytt

Mallorca - det härligaste stället jag varit på

Jag måste säga att det var härligt på Mallorca och hade gjärna åkt dit om ett par år med bara en kompis och bara åkt runt. Vi var 13 st som åkte tillsammans, kul var det endå!
Vi bodde precis vid Mallorcas längsta och finaste sandstrand, havet var klarblått och det var hur fint som helst. Stranden var 14 km lång med endast sand. Det enda jobbiga var att det gick massa försäljare och tjatade på en och säger hela tiden '' very good price''.
Resturanger går inte ens räkna hur många det finns, det var nästan alla som hade en som skulle locka in kunder och eftersom vi var så många så ville ju såklart alla ha in oss. Det var lite jobbigt när man gick på stan, men annars var det mycket affärer, det fanns vissa riktigt otrevliga människor, men sen fanns det såklart många snälla också! 
Hotellet:
 
 

Jaffa 14'e augusti

Hoppade lite småhinder idag. Lite seriöst då som det inte brukar bli i skogen. Tänkte på en sak, jag har verkligen förbättrat mitt öga för avstånd. Jag känner inte exakt, men nästan bra. Utan att tänka driver jag på henne, då kommer vi oftast rätt. Backar jag tillbaka henne kommer vi oftast rätt, det känns så sjukt bra. Aldrig någonsin har jag sett ett enda avstånd. 
Förövrigt var det en del tjafs i början men sen var hon ruskigt duktig, inte alls lika loj och seg som hon brukar. Så jag är helt klart nöjd med henne! Såhär framåt kunde hon vara på dressyren också ;)
/Amanda

Bamba 14'e augusti

Red ut i skogen idag igen, kände verkligen inte för något dressyrpass idag heller, höhö ;). Men travade fram en bit och hon var så mjuk, både i munnen och steget. Vet inte vad som hände men allt kändes så nära målet eller vad man ska säga. En grym känsla var det där! Men så fort vi skulle galoppera så släppte allt det harmoniska, fullt ös medvetslös typ. HAHA, så roligt idag igen. Ponnyn var verkligen en kanonkula och ibland kom det några sparkar. Så sööt :)
Skrittade hem sen, svampade av henne ordentligt, men vad tror ni hon gjorde. Gick till det grustigaste stället i hela hagen och rullade sig. 
/Amanda

Har en del att skriva

Ridit tre hästar idag så tänkte skriva lite om det senare. Alltså betyder det att det dyker upp lite inlägg ikväll, ska även försöka skriva ihop en text om när jag var utomlands.
Vi ses senare!
/Amanda


Instagram!

Ni har inte glömt att jag har instagram? Där lägger jag upp bilder på allt möjligt som är i min vardag, skulle vara kul om ni följde mig, lägger upp bilder där som jag kanske inte lägger upp på bloggen! :)
Mandaaaw heter jag, alla som börjar följa mig idag följer jag tillbaka! :)
/Amanda


Godmorgon !

Har precis vaknat ska snart stiga upp och äta lite. Ska sen till Bamba, ska lägga fram cavalettibommar till henne så hon får trampa på lite i traven ;)
Ska kanske fota lite också, så det kan komma upp lite nya färska bilder, skulle det vara kul?
/Amanda


Kollar Wallander

Sitter just nu och kollar på Wallander och slappar, ska snart sova. Imorgon blir det ridning av två hästar, en ska ut i skogen och en ska det ridas markarbete på. Sen har jag en del att göra hemma.
Ss imon, skriver mer imorgon!
/Amanda


Blir det bara sämre?

Redan innan jag åkte iväg så blev statistiken bara sämre och sämre. Skriver jag tråkigare inlägg eller är det bara för jag inte är i stallet och rider varje dag? Är det något ni vill ha mer av? Snälla skriv vad så det blir lute roligare!
Som ni ser har jag och emma det lagom kul ;)
/Amanda


Bamba 13'e augusti

Red ut och hade galet roligt! Så pigg, så busig och SÅHÄR rolig ponny <3 Helt klart den turen med mest skratt på läänge! Åh mer sånahär ridturer! Inga krav alls vilket kan vara riktigt skönt.
/Amanda


Next - Stallet

Har bytt om nu och ska strax åka till stallet. Skriver senare!
Btw, min nya plånbok, vad tycks? ;)


Jaffa 12'e augusti

Red ut på kvällen, typ vid halv 9. MYSIGT säger jag bara. Skrittade fram och travade fram en lång bit. Dunderpigg som hon var blev man bara mer motiverad att det alltid skulle vara såhär. Stallde lite högre krav på henne. Hoppade sedan några stockar, eftersom det började bli lite mörkt så tig jag bara dom stockarna som var lite mer synliga, så det blev inte så mycket språng. Galopperade sedan av henne och tog en liten skrittpaus.
Därefter blev det markarbete på grusplanen, det var verkligen skönt för det var knappt några som var ute och gick / sprang så man kunde lixom koncentrera sig på sin sak utan att behöva tänka på att alla kollar på en. I traven var det lite tjafs i början då hon gick klockrent vissa stunder och sedan drog upp huvudet några gånger, men sa till henne lite och då slutade hon och gick bättre än någonsin!! Galopperade henne mycket på volt, dels för att mjuka upp henne och sen för att hon ska lyssna för skänklen. Som ni kanske visste är Jaffa stor som ett hus att rids ihop så jag klarar inte av henne på samma vis som dom som är lite större och som har lite mer att säga till om, där har jag mycket problem, inte så mycket ben som hon behöver och inte så stark överkropp som hon igentligen skulle behöva. Men jag bukar klara mig bra endå, efter att ha galopperat henne en bra stund började det bli mörkt och då travade ich skrittade henne hem.
Sen körde jag moppe hem i mörkret och regn så jag var en isbit när jag kom hem.
/Amanda


Godmorgon!

Idag ska jag rida Bamba, ska nog ut på en härlig tur i skogen! Ska pyssla lite med henne idag, det var länge sen jag borstade henne länge och myste mycket :") Ska även packa upp väskan klart och mysa lite med Sally. Kanske fota henne. Sen till dagens jobbigaste - städa ridhörnan!
Updaterar er mer senare!
/Amanda


Bamba 12'e augusti

Red ett lätt dressyrpass idag. Skrittade henne först i en låg form, superfin var hon. Inte så tjafsig som hon brukar vara så är nöjd. Travade henne sen lite, fin vissa stunder men andra var det som en älg som drog iväg med en. Med lite arbete där så blev det bättre och jag gick över till galoppen. Blev lite galoppombytesträning. Galopperade en 8'a-volt och det gick bättre än vanligt. Ibland blev det lite korsgalopp men fixade till det och sen avslutade jag med någon mellan/ökad trav och det var en SÅHÄR härlig trav!
Nöjd men det är mycket kvar att jobba på. 
/Amanda

Dressyr

Sitter just nu och kollar dressyr, LA:3 :) red nyss Bam och red lite dressyr med henne. Skriver om det snart. Ska vaa här ett tag till då den jag vill se startar i slutet...
Hörs sen,!


Godmorgon!

Idag har jag inga speciella planer alls, ska ev. Rida Bam eller Jaffa, får se. Sen ska jag vila, är riktigt trött efter denba resan. Tänkte berätta om den nu ikväll eller imorgon. Sen är jag inte jätteglad eftersom jag inte har en enda bild från mallorca. Ska försöka leta upp någon bild från Google isåfall. Kan säga att det var skönt att sova i sin egna säng eftersom dom på hotellet var hemska. Skriver mer senare!
/Amanda.


Svar

Vrf så tråkiga inlägg?! Inget med häst, utrustning eller annat? Hänt nått elr?
Tänkte svara på denna, har varit uromlands hela veckan och satt och gjorde detta två kvällar innan, jag var sjukt trött och hängig då. Men nu blir det vanlig updatering igen!
Kramizar, Amanda


-


Dagens låt

 

-

 

Dagens låt

 

Gästbloggning!

Johanna Ultege heter jag som har fått äran att gästblogga här! Vem är då jag? Jo jag är 18år börjar tredje året på Tenhults naturbruksgymnasium hästinriktning, jag har tre hästar som jag tränar och tävlar tillsammans med min mamma.
En kort presentation av mina hästar!

Moller af Idskov- Min nyaste stjärna som vi köpte från Danmark våren 2012! f.2000 valack. En kolsvart skönhet som är liten men naggande god med sina 153cm! Han har tävlat Msv:C-dressyr och är också en hoppglad häst som gärna hoppar banor på 120cm!

Gold- Vår stora fina dam som fått fyra föl! f.1995 sto. Vår kloka Gold som kan nästan allt inom dressyren så som bytes serier, galoppiruetter, passage mm men som tycker hinder är superläskiga! Superfin gång med mycket gung men kan vara lite lat. Tyvärr så har Gold fått diskbråk och har vilat hela våren/sommaren men ska sättas igång lite smått snart igen.

Hrachmaninov- Mitt hjärta Hrachmaninov kallas för Racke <3 f.1991 valack. Min första häst blev det finaste arabiska fullblodet Hrachmaninov som jag har haft flera underbara år på! Tävlat Msv:C-dressyr och har b.la. varit med på arabhäst SM där han vann La:1 och blev tredje bästa valack i utställningen! Han var hingst framtill han var sju och blev både brons och silver belönad på utställning! Racke är nu 21år och tar det lite lugnt som pensionär med mycket uteritter och pyssel!

Ja det var en liten presentation av mig och mina hästar!

 


Dagens låt

 

-

 

Dagens låt

 

-

redo of this.

Dagens låt -- Bästa låten!! ♥

 

-

 

Dagens låt

 

-

/Amanda

Dagens låt

 

Godnatt

Imon blir det först rida Jaffa, sen Bam , sen till mormor i morfar, ducha, byta kläder och sedan vidare till pappa, i övermorgon reser vi till spannien :D Godnatt!


Packning


Övning

Något jag gärna gör när jag rider är att ha mycket upphöjda bommar och vanliga bommar. Har gärna travbommar och studs framme. Tipsar om det, travbommarna ger mycket i traven och galoppbommarna stärker galoppen.


Dagen!

Ojojoj här var det dålig updatering x10! Idag red jag vid ca. 11, skrittade ich travade barbacka i skogen. Så härligt! :) Sen har vi haft besök hela dagen typ, syrran och hennes kille, vi pratade lite osv. Nu ska jag packa eftersom jag åker utomlands på lördag ! :D


Förberedd inför utlandsresan!


Bamba 1'a augusti

Hoppade idag, tänkte skriva lite om detta!
Först satte jag och Felicia upp lite hinder, en oxer på varje diagonal och sen ett räcke på ena långsidan. 
Skrittade fram henne en stund, böjde igenom båda sidorna utan att ha förstor krav på henne. Travade sedan fram henne, lungt med lite övergångar. Hon var superfin! Galopperade sedan fram henne ordentligt, med bra power i galoppen. 
Hon fick skritta en liten stund och sen hoppade jag fram några gånger på ett litet kryss, gick sedan över på oxrarna. Kändes löjligt lågt så jag hoppade av och höjde några hål, hindrena låg kanske på 70? Hoppade vidare och tränade lite svängar, lite avstånd, kontroll och lydnad. Superduktig var hon! Känns så skönt när hon inte bara älgar på hela tiden utan samlar ihop sig lite och hoppar igenom ryggen osv. 
Hoppade och tillslut låg bara hindrena på ca. 90-95 och det var sån grymm känsla! Hon började bli lite trött så hon rev en gång ganska ordentligt, men supernöjd endå!
/amanda

Godmorgon

Det är en sak jag vill ta om dethär med OS i fälttävlan. Jag menar inte att jag är bäst, jag kommer aldrig bli heller och jag menar absolut inte att jag kan allt, för det vet jag att jag inte kan! Det var framförallt hoppningen jag menade, många red otroligt bra det var bara vissa jag menade. Just so u know! Idag ska jag till stan och rida Bam :)


Godnatt

Somnar med världens ryggont och nackont. Har spelat DragonVale över en timme ny, typ ;) Skriver imon! Btw, nu har jag internet igen så mer updatering! /Amanda


RSS 2.0