Bloggvärlden

Läser man vardagsbloggar på mittemellan nivå så handlar det väldigt mycket om att vara snyggast, smalast, ha dom dyraste sakerna och vara ''den som alla älskar''. Att säga att man köpt väskor för 20 000 + , när det kanske igentligen fejk och man kanske bara betalat några hundralappar för att verka vara rik? 
Varför inte bara säga jag köpte den väskan, vad glad jag är istället för att sitta och vräka ut sig ett pris som kanske igentligen inte stämmer?
Samma sak med vikten tycker jag gått till överdrift. Inte att man tränar och har en bra vikt och är smal. Men att redigera bilderna för att se smalare ut, hur löjligt är det inte. Du kanske är något bredare runt höften, so what?  Så är du byggd och det kommer alltid att vara så. 
Vad skulle det göra om du hade något kilo exta på kroppen, inte att man är överviktig utan att magen ''viker'' sig när du sitter ner. Okej, men det gör det på nästan alla och vad skulle det göra om du hade det också? Det är inte så att man vräker ur sig '' vad tjock du är'' bara för magen ''viker ihop sig'' när du sitter ner. 
 
/Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0