Bamba 16'e juli

Red i paddocken idag. Jobbade fram henne länge i skritten, jobbade loss henne i sidorna och checkade lite. Hon var superfin, känslig för skänklen, mjuk i munnen och lyssnade super! Travade sedan fram henne, i början var hon lite seg, men jobbade loss det och hon var superfin här också! Lätt i handen och lyssnade super både fammåt och bakåt. Jobbade mycket på volten, att böja henne och överböja henne för att mjuka upp henne. Gjorde även lite sidvärtsrörelser. 
 
Gick sedan över till det bästa idag - galoppdelen! I början hade jag henne samlad, krävde mer av henne än vad jag brukar. Krävde mer på formen och att hon ska vara ställd och kunna gå väldigt kort och även länga ut. Så det blev snabbt jobbigt för henne och när mjölksyran kom för både mig och Bamba blev det en liten paus. 
 
Galopperade vidare, la lite arbete på galoppombyten. Hon gör dom super från vänster till höger, men åt andra hållet är lite jobbigt. Men det är bara att jobba vidare på det, hon byter helst bara bak. Var lite tjaffs i början eftersom hon inte ville byta fram, men det slutade bra endå. :)
 
Travade sen av och var supernöjd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0